Wie zijn wij?

Welkom op de site van de Goede Herder Kerk in Heerenveen. Een kerk die hoort bij de Nederlands Gereformeerde kerken in Nederland.
We zijn een bloeiende en groeiende gemeente van ongeveer 450 leden met veel jeugd en jonge gezinnen.
Vanuit Heerenveen en wijde omgeving komen we samen om Gods naam te loven, van zijn woord te leren en in zijn liefde te leven. En natuurlijk om elkaar te ontmoeten, voor, tijdens en na de zondagse dienst.

De wekelijkse ochtenddiensten kunnen omschreven worden als “vrolijk gereformeerd”. In de praktijk betekent dit een bijbelgetrouwe prediking omlijst door een moderne, evangelisch getinte liturgie.
We zingen uit diverse liedbundels: het Liedboek voor de kerken maar nog meer uit de Evangelische Liedbundel en Opwekking en zetten afwisselend piano, orgel en combo in voor de begeleiding.

Voor de kinderen is er een grote variatie aan kinderwerk. We proberen met elkaar mee te leven, bidden voor elkaar, en bieden ook hulp in praktische zaken.

Uiteraard ben je welkom om eens een ochtenddienst mee te maken en de sfeer te proeven. Op deze site kun je meer over onze gemeente lezen, kerkdiensten beluisteren of meekijken waar de dienst zondag over gaat. En aarzel niet om contact op te nemen.

Wil je weten wat voor diverse mensen de reden is om lid te zijn van de de Goede Herder Kerk, klik dan hier voor een video.